Ενοικίαση Τριάρι, Swieqi, Swieqi, Μάλτα, Swiqi

Ενοικίαση - Cod. 28121

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 135 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 3

Στο νησί Properties, προσπαθούμε να προσφέρουμε μια προσαρμοσμένη υπηρεσία, όπου ο δυνητικός πελάτης έχει την τάση να από την αρχή μέχρι το τέλος. Μετά το κλείσιμο της συμφωνίας, παραμένουμε σε επαφή για να δούμε πώς ο πελάτης να πάρει μαζί, και να προσφέρει συνεχή υποστήριξη για την ελεύθερη.

Εμείς δεν αντιλαμβάνονται τους πελάτες, όπως ακριβώς τους αριθμούς, αλλά ως άτομα που οδηγούν μια ζωή σε μια διαφορετική χώρα με μια ποικιλία από εμπόδια που θα μπορούσαν να αποδειχθούν απαιτητικές.

Η επιλογή μας των ακινήτων αυξάνεται συνεχώς και περιλαμβάνει μια πληθώρα ακινήτων που κυμαίνονται από την τακτική διαμερίσματα με βεράντα ρετιρέ, μεζονέτες του χαρακτήρα σε απομονωμένες βίλες και palazzos καθώς και τις εμπορικές επιχειρήσεις, όπως εστιατόρια, καφετέριες, μπιστρό, μπαρ, καταστήματα, γραφεία , ξενοδοχεία, και σύμπλεγμα ιδιότητες όπως πολυκατοικίες με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και εμπορικά κέντρα.

Ευγενικά διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου / WhatsApp / Viber, Skype ή e-mail με τα ερωτήματα που σχετίζονται με τις ανάγκες της διαμονής σας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB