Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Attard, Attard, Μάλτα, Vjal L Istadium Nazzjonali, Attard, Malta

Πώληση - Cod. 34977

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 900 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Πρόκειται για μια καλά διατηρημένη παραδοσιακή βίλα της Μάλτας που χτίστηκε από την παραδοσιακή μαλτέζικη πέτρα και βρίσκεται σε μια πολύ γνωστή και περιζήτητη κατοικημένη περιοχή στην κεντρική περιοχή της Μάλτας. Έχει εκτιμώμενο εμβαδόν 900 τετραγωνικών μέτρων και προσφέρει μεγάλο αριθμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Μπορείτε να εισέλθετε στο σπίτι μέσα από το δρόμο του και μόλις το κάνετε αυτό θα σας στεναχωρήσουν αμέσως από την μεγάλη αίθουσα εισόδου και την επιβλητική σκάλα, που του δίνουν μια μεγάλη αίσθηση χώρου και ηρεμίας αφήνοντας ταυτόχρονα πολύ φυσικό φως φωτίζουν το σπίτι. Το καθιστικό αποτελείται από ένα ευρύχωρο, καθιστικό και τραπεζαρία, ένα χώρο μελέτης, ένα ξεχωριστό σαλόνι και ένα τραπέζι κουζίνας / πρωινού που έχει κατασκευαστεί με δική του είσοδο για καταστήματα τροφίμων, τα οποία με τη σειρά του έχουν θέα στον ώριμο κήπο. Η βίλα διαθέτει επίσης ένα μπάνιο επισκεπτών και ένα κιβώτιο (ανελκυστήρας) που βοηθούν στην ολοκλήρωση του ισογείου.
Όταν ανεβείτε επάνω, θα σας υποδεχτεί πολύ φυσικό φως από την μπροστινή βεράντα και την ευρύχωρη προσγείωση. Από την άποψη των ρυθμίσεων ύπνου, αυτή η ανεξάρτητη βίλα διαθέτει τέσσερα πολύ καλής ποιότητας υπνοδωμάτια και ένα κυρίως υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και μπροστινό μπαλκόνι. Διαθέτει επίσης 2 μεγάλα μπάνια και μεγάλη βεράντα με θέα στην περιοχή του κήπου και στη δεύτερη αίθουσα box (ανελκυστήρας). Εάν κάνετε ένα βήμα έξω, θα δείτε μια καλή πισίνα και χώρο καταστρώματος ακριβώς μπροστά από το σπίτι. Υπάρχει ένα μεγάλο αίθριο στη μία πλευρά όπου μπορείτε να καθίσετε με τους καλεσμένους. Από την άλλη πλευρά, θα δείτε ένα θερμοκήπιο / υπόστεγο και ένα πίσω κήπο που έχει πολλά ώριμα εσπεριδοειδή. Αυτή η βίλα έρχεται με ένα υπόγειο γκαράζ 6/8 που έχει σχεδιαστεί με ένα εργαστήριο και ένα πλήρως ανεξάρτητο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων, το οποίο διαθέτει δικό του γραφείο και ντους και WC. Το γκαράζ έχει επίσης την δική του είσοδο μέσω του αυτοκινητόδρομου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB