Ενοικίαση Δυάρι, Sliema, Sliema, Μάλτα, Sliema

Ενοικίαση - Cod. 33574

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 75 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 75

Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. με μια ποικιλία από ανέσεις σε απόσταση αναπνοής. Μόλις 5 λεπτά μακριά από το διαμέρισμα θα βρείτε τον περίπατο Sliema, γεμάτο από κάθε είδους καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες. ενώ από το λιμάνι Sliema μπορείτε να επιβιβαστείτε σε πλοίο ή βάρκα και να πάτε σε μια σειρά περιηγήσεων γύρω από τα νησιά της Μάλτας. Θα μπορούσατε επίσης να φέρετε ένα πλοίο για Βαλέτα, πρωτεύουσα της Μάλτας, για λιγότερο από 2 ευρώ και το οποίο θα σας μεταφέρει σε λιγότερο από 10 λεπτά. Επίσης, κοντά στο διαμέρισμα θα βρείτε στάσεις λεωφορείων προς τη Βαλέτα και τους Αγίου Ιουλιανούς, με λεωφορεία που εκτελούν δρομολόγια κάθε 10 λεπτά και τα λεωφορεία που κοστίζουν λιγότερο από 2 ευρώ.

Διαθέτει σύγχρονη, εξοπλισμένη κουζίνα, εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές και μαγειρικά σκεύη, καθώς και τραπεζαρία που μπορεί να χωρέσει 6 άτομα. Το καθιστικό είναι επίσης πλήρως κλιματιζόμενο και διαθέτει παρκέ δάπεδα. Διαθέτει επίσης δύο καναπέδες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως έξι άτομα και μια τηλεόραση καλής ποιότητας. Ακριβώς έξω από το καθιστικό υπάρχει ιδιωτική βεράντα με τραπεζαρία και καρέκλες για υπαίθριες εγκαταστάσεις τραπεζαρίας.

 Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια: ένα ευρύχωρο κυρίως υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια. Και τα δύο υπνοδωμάτια είναι πλήρως κλιματιζόμενα και έχουν παρκέ δάπεδα. Το διαμέρισμα αποτελείται επίσης από ένα οικογενειακό μπάνιο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ντους.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB